szolgáltatások

UX design

Egy jól felépített beszélgetés és kérdőív után előkészítjük az egyszerű, de igen fontos drótváz terveket, Adobe XD-ben vagy Figmaban. Ha szükséges, a projekten együtt dolgozunk a UI -on egy profi grafikussal. A jóváhagyást követően pedig rátérünk a már sokkal kifejezőbb, lenyűgöző high fidelity tervekre, prototípusra. Az eredmény egy elméletben már jól funkcionáló, egyedi UX design.

Weboldal készítés
- sablon

Könnyen kezelhető, igényes weboldal készítése. Ha most vágtál bele a vállalkozásodba vagy csak nem állsz készen egy egyedi weboldal tervezésre, nem probléma. Az általam kidolgozott weboldal sablonok tartalmazzák az összes szükséges elemet, hogy könnyedén elindulhass. Az egyik általad kiválasztott Elementor sablont úgy alakítjuk, hogy illeszkedjen vállalkozásod megjelenéséhez és igényéhez. Fontos, hogy weboldalad mobilon is mindig élvezhető legyen, így biztosítjuk számodra a reszponzív megjelenést.

Weboldal tervezés és készítés

Könnyen kezelhető, teljesen egyedi weboldal kialakítása a branded arculatához illően. A legjobb eszközöket és naprakész tudásunkat bevetve azon leszünk, hogy egy igazán lenyűgöző weboldalt készítsünk a számodra, WordPress és Elementor segítségével. A tervezést Adobe XD-ben vagy Figmaban kezdjük, egy jól elkészített drótvázzal és high fidelity tervvel. Napjainkban az egyik legfontosabb szempont, hogy weboldalad mobilon is ugyanolyan élvezhető legyen mint asztali nézeten, így biztosítjuk számodra a reszponzív megjelenést.